Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Welkom bij Wereldwinkel Bussum!

Wereldwinkel Bussum verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in bijna 200 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

De Wereldwinkel Bussum is een ontdekkingstocht voor iedereen die ook thuis op zoek is naar fairtrade lekkers & leuks uit verre landen. Voor jezelf of om cadeau te geven! Je vindt de winkel in hartje Bussum, tegenover de HEMA en naast de biologische bakker Le Perron.

 

Onze winkel heeft de ANBI-status.