Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Apetrots zijn wij.....

 

Samenwerking met Return to Sender: together we have a great story to tell.

 

 

 

De nieuwe design collectie van Return to Sender

Met ingang van half september verkopen we in onze wereldwinkel de nieuwe collectie van Return to Sender: handgemaakte designer producten met een bijzonder verhaal. Wij zijn heel blij met die samenwerking. Return to Sender is inmiddels door o.a. Katja Schuurman een begrip geworden.

Return to Sender verkoopt unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. De verkoop gaat online en in een eigen winkel in Amsterdam en sinds kort dus ook bij ons zoals ook bij andere te gekke retailers in Nederland. Zij geloven, evenals wij, dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Op deze manier leveren we samen met hen en onze klanten een bijdrage aan de bestrijding van armoede. 'Together we have a great story to tell. Come and join us on our mission!'

Hier kun je meer lezen over de werkwijze van Return to Sender en hier over de organisatie.

Alle producten hebben een uniek verhaal; over de makers, de productietechnieken en het duurzame materiaalgebruik. Manden, mokken, vazen, slingers, armbanden... teveel om op te noemen. Hieronder kun je er een impressie van zien: