Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Geef meer met kerst: 
Kies een kerstpakket van de Wereldwinkel

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij onze Wereldwinkel aan het juiste adres. Een origineel pakket vol authentieke producten dat ook nog eens past bij deze tijd van duurzaamheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade, en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord.

Fairtrade = duurzaam + maatschappelijk verantwoord  

Fairtrade staat voor respect voor mens én milieu. Het is niet alleen een duurzame manier van handelen omdat de makers van fairtrade producten de kans krijgen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Het biedt boeren
en producenten ook mogelijkheden voor milieuvriendelijker handelen. Bijvoorbeeld een nieuwe, energiezuinigere oven in een pottenbakkers-werkplaats of een training over klimaatvriendelijk verbouwen aan koffieboeren.

Daarnaast zorg je met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Voor een (nieuw) huis bijvoorbeeld, voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf of voor een school voor de kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Wij hebben een pakket op maat

Je kunt eigenlijk voor ieder budget wel een kerstpakket bij ons bestellen. Heb je specifieke ideeën over wat je in je pakket wenst, dan kunnen we daarmee rekening houden. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten kerstpakketten en in elke gewenste hoeveelheid. Kerstpakketten, groot, klein, heerlijk en eerlijk. Voor elke beurs en voor ieder wat wils. Wel zo relaxed om het nu al te regelen.

Een kerstpakket bestellen

Wil je meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact op met onze winkel. Wij maken graag tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Op deze website vind je talrijke ideeën. In onze winkel nog meer..... We denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken via de mail info@wereldwinkel.com of bestuur@wereldwinkel.nl